Brogrens i Linköping framöver?

Tjena tjena.

Ursäkta mig, som vanligt har jag varit dålig på att uppdatera sajten.

Idag har jag varit på möte med Linköpings kommun om att eventuellt köra Brogrens där istället för här i Norrköping. Tyvärr har intresset varit lite för svalt här i stan, så därför vill jag försöka i grannstaden istället.

Brogrens

Jag har två tillfällen kvar i Norrköping, den 19:e oktober och den 23:e november. Dessa kommer såklart bli av, men det fungerar inte i längden att det kommer 5-6 personer/tillfälle, så på grund av detta tog jag kontakt med Linköpings kommun för att se om de hade intresse av att få dit en på riktigt välkomnande nattklubb. Jag blev därför inbjuden till ett möte för att diskutera just det, och visst finns intresset, men de måste såklart fatta ett riktigt beslut kring det. Så fort jag vet något mer kring om de beslutar sig för att köra så kommer ni få reda på det.

Jag hoppas förstås ändå att det kommer så många som det bara är möjligt på vad som tyvärr kan komma att bli Brogrens två sista tillfällen i Norrköping. Tid och plats är som vanligt 19.00-23.00 på Dynamo, men det vet ni nog vid det här laget.
Visst kommer du då?

2 kommentarer till ”Brogrens i Linköping framöver?

 • Hej! 2 av våra tjejer som bor på serviceboende i Norrköping kom ikväll och hade verkligen sett fram emot att gå på nattklubben. Enligt hemsidan skulle det vara öppet i Norrköping ikväll (19/10). Har det gått ur något meddelande om att det är stängt som vi har missat? mvh Åsa

  • Tjena.
   Jag är ledsen att det blev så.
   Tyvärr var vi tvugna att ställa in. Det meddelades via Brogrens Facebooksida och på den här sidan. Jag borde förstås ha meddelat via NT också, men eftersom jag jobbar med det här helt på egen hand så blev det lite mycket tyvärr. 🙁
   Vi har öppet vid ett tillfälle till, den 23:e november.
   Varmt välkomna då.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *